Στο τομέα αυτό θα μπορείτε να μάθετε τα τελευταία νέα γύρω από το κόσμο του Αιθέριο αλλά όχι μόνο. Θα μεταφέρονται κοντά σας ότι απασχολεί το βιολογικό τρόπο ζωής των καταναλωτών αλλά και ότι νεότερο δημοσιεύεται.

Thursday, December 17, 2009

Μεγάλη εκδήλωση του "Αιθέριο" για την Κοπεγχάγη



Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κυρίαρχη εκδήλωση των καταστημάτων βιολογικών προϊόντων «Αιθέριο» στις 12 Δεκεμβρίου, με την ευκαιρία της Διεθνούς Συνόδου τής Κοπεγχάγης.

Mε οικολογικά συνθήματα όπως «Σώσε με, εσύ μπορείς», «Αν όχι εσύ, τότε ποιος;» και «Μαζί για το κλίμα» τα παιδιά έδωσαν το δικό τους παρών.

Ο Χριστουγεννιάτικος ρυθμός κυριάρχησε από νωρίς στο Κεντρικό κατάστημα Αιθέριο, Μακαρίου 70, και ο χώρος γέμισε μπάλες σανό ενώ σχηματίστηκε μια στάνη με ζώα της βιολογικής φάρμας Riverland.

Τα παιδιά ζωγράφιζαν για τον πλανήτη και στους επισκέπτες προσφέρονταν βιολογικά μελομακάρονα, κουραμπιέδες, εδέσματα και βιολογικά ποτά.

Την εκδήλωση κάλυψε το ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ. Η ζωντανή μετάδοση συνεχίστηκε μέχρι της 12 το μεσημέρι. Από τα μικρόφωνα του Αντρέα Δημητρόπουλου και της Γεωργίας Αναστασίου μίλησε η διευθύντρια των καταστημάτων Άννη Λεβέντη για την φιλοσοφία των βιολογικών προϊόντων, η διατροφολόγος- θεραπεύτρια Νίτσα Κοιλιάρη έδωσε συμβουλές και πληροφορίες υγιεινής διατροφής, ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών Κύπρου Γιώργος Περδίκης επισήμανε το σκοπό διαφύλαξης τού περιβάλλοντος.

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτολόγων Κύπρου Ελένη Ανδρέου αναφέρθηκε στη σημασία της βιολογικής διατροφής και ο Πρόεδρος Συνδέσμου Βιοκαλλιεργητών Κύπρου Βασίλης Κυπριανού μίλησε για τις βιολογικές καλλιέργειες στην Κύπρο.

Τα παιδιά υιοθέτησαν το δικό τους δέντρο στη διάρκεια της εκδήλωσης. Η εκστρατεία υιοθεσίας δέντρου θα συνεχιστεί και στο επόμενο διάστημα σε όλα τα καταστήματα Αιθέριο παγκυπρίως και όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν στην παραγωγή οξυγόνου και να μειώσουν το δικό τους αποτύπωμα του άνθρακα με την υιοθεσία του δικού τους δέντρου μπορούν να το κάνουν στις παρακάτω δ/νσεις:

Αιθέριο Natur’s Bio Store (Aρχ. Μακαρίου Γ 70, Λευκωσία 22817181), Αιθέριο Express (Mαθαρώνος 4Α, Μακεδονίτισσα 22 591511) Αιθέριο Express Aρμενίας 67Β, Ακρόπολη 22518166) Αιθέριο Εxpress (Elodea Centre Σταυρού 41, Στρόβολος 22442818), Αιθέριο Εxpress (Λεμεσός Πέτρου Τσίρου 26Δ 25736073), Aιθέριο Express (Λάρνακα Λεωφ. Αρτέμιδος Μπλοκ Λιβαδιώτης 24665165).


Φωτορεπορτάζ

No comments:

Post a Comment