Στο τομέα αυτό θα μπορείτε να μάθετε τα τελευταία νέα γύρω από το κόσμο του Αιθέριο αλλά όχι μόνο. Θα μεταφέρονται κοντά σας ότι απασχολεί το βιολογικό τρόπο ζωής των καταναλωτών αλλά και ότι νεότερο δημοσιεύεται.

Tuesday, March 16, 2010



Ωμοφαγική μαγεία στο «Αιθέριο»

Ένα …πεντανόστιμο, υγιεινό και εξαιρετικά θρεπτικό σεμινάριο ωμοφαγίας δόθηκε στο κατάστημα βιολογικών προϊόντων «Αιθέριο», στην οδό Μακαρίου 70 στη Λευκωσία, το Σάββατο 6 Μαρτίου.

Το σεμινάριο παρουσίασε η Ειρήνη Λουκαΐδου η οποία χρησιμοποιώντας ακατέργαστα φυσικά υλικά βιολογικής γεωργίας από το κατάστημα «Αιθέριο», όπως αμύγδαλα, σπόρους βρώμης, μέλι άβραστο, καρύδια, ξερά σύκα, μούρα, παντζάρι, και φυσική βανίλια κατασκεύασε μια θεσπέσια ωμοφαγική τούρτα.

Στο σεμινάριο τονίστηκαν τα οφέλη της ωμοφαγικής διατροφής όπως η αφθονία της ενέργειας, η πνευματική διαύγεια, η τόνωση του σώματος και των οργάνων, η πιο καθαρή επιδερμίδα, η καλή εντερική λειτουργία, η ηρεμία, η γρήγορη ανάρρωση, η φυσική αποτοξίνωση του οργανισμού.

Στην ωμοφαγική διατροφή χρησιμοποιούνται φυσικές ωμές τροφές που δεν έχουν ζεσταθεί πάνω από 48 C° (100 F°) κατά το μαγείρευμά τους, με αποτέλεσμα τα ένζυμα οι βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία να διατηρούνται αυτούσια.

Τα πιστοποιημένα προϊόντα βιολογικής γεωργίας Green Life αποτελούν την ιδανική λύση για μια ωμοφαγική διατροφή και μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένες υπεραγορές και στα παρακάτω καταστήματα «Αιθέριο»:

Αιθέριο Nature’s Bio Store (Aρχ. Μακαρίου Γ 70, Λευκωσία 22817181),
Αιθέριο
Express Aρμενίας 67Β, Ακρόπολη 22518166),

Αιθέριο Express (Mαραθώνος 4Α, Μακεδονίτισσα 22 591511)

Αιθέριο Εxpress (Elodea Centre Σταυρού 41, Στρόβολος 22442818),

Αιθέριο Εxpress (Λεμεσός Πέτρου Τσίρου 26Δ 25736073),

Aιθέριο Express (Λάρνακα Λεωφ. Αρτέμιδος Μπλοκ Λιβαδιώτης 24665165).

No comments:

Post a Comment